TASCA 1

images
Ara ja que ja sabeu quin és l’objectiu del projecte que farem aquest curs a l’àrea de Llengua catalana i que heu pogut veure el llibre “Hi ha un nen al lavabo de les nenes”, podeu contestar aquestes preguntes?

– Què us suggereix el títol? Penseu que és important en relació amb la història?
– Qui és el protagonista de la història? Com penseu que és físicament? Com podríeu definir el seu caràcter? Penseu que té algun problema?
– Penseu que al llarg de la història l’actitud del protagonista anirà canviant?

25 respostes a TASCA 1

 1. Pau Ojeda diu:

  El títol em suggereix una història sobre un nen que s’ha ficat per equivocació al lavabo
  de les noies, jo penso que el títol te molta relació amb la història i també que el protagonista es el nen que es fica al lavabo de les noies. Per a mi aquest protagonista es molt lleig i prim i també molt alt, amb els ulls de color blau i el seu caracter es molt dolent, es un nen insuportabletambe molt despistat i agressiu. Sí te un problema amb els professors i suposo que la seva actitud canviara i sera un bon company.

 2. Samuel diu:

  Estic d’acord amb el Pau.
  Pero jo crec que es fica al lavavo de les noies perque fa una aposta. 😀

 3. Desiree diu:

  Jo estic d’acord amb el Pau i amb el Samuel pero crec que com diu el titol el protagonista es fica al lavabo de les nenes, crec que aquesta es una de les trastades que en Bradley fara al llarg de la historia ,per aixo crec que li apunten a la nova psicologa de l’escola crec que la psicologa l’anira molt be per seva relacio y el seu caracter
  Segur que sera una historia plena d’aventures y trastades!!:-)

 4. Eva diu:

  jo estic d’acord amb el Pau i la Desiree crec el titol te molt abeure amb la historia.El protagonista es en bradley crec que es un nen ros amb els ulls blaus molt prim i alt jo penso que en bradley es dolent i molt trapella, jo no crec que tingi un problema nomes es un nen molt trapella i penso que al llarg de l’historia, el seus caracters aniran cambiant.

 5. Natalia diu:

  Jo estic d’acord amb el que han dit tots.
  Crec que en Bradley es un nen despistat i te problemes, llavors porten a una psicologa a l’escola i desde aqui comença tota l’historia. 🙂

 6. Carla diu:

  Jo estic d’acord amb els meus companys, pero jo penso que en Bradley te problemes de relació amb els companys.I jo crec que sera amic del nou nen. 😉

 7. Lucía Fernández diu:

  Penso el mateix que els meus compañs respecte el titol, y estic d’acord amb la Natalia, yo tambe penso que acabara amb la nova psicologa de l’escola. No estic d’acord amb l’Eva, crec que en Bradley, es una mica grasonet i te els cabells castanys, el mateix color que els seus ulls, tambe crec que el seu caracter cambiara.

 8. yaiza diu:

  Jo estic d´acord amb els meus companys peró a mi el titol em suggereix que en Bradley s´amagat al lavabo de les nenes per que te por de algun nen de l´escola i sen va allá per amagarsa d´ell.
  En Bradley es un nen alt, prim i una mica grasunet el seu caracter es timit, depistat……..

 9. Teddy Piqueras Higuera diu:

  Estic d’acord amb Lucía, crec que Bradley serà un nen amb problemes . Però quan trobi la solució la clau serà un bon noi i no un chicot qualsevol.

 10. Sergi diu:

  Jo penso que el titol té molt ha veure amb la història.
  I que en Bradley té algun problema amb algu o alguna cosa.

 11. Iker diu:

  Estic d’ acord amb els companys.
  Però, en Bradley es un nen trapella, i te que anar a parlar amb la sicologa
  de l’ escola.:)

 12. Albert de Nova García diu:

  Anna Oliva, Imma i classe de les Cotorres, jo penso una mica igual que tots els meus companys i companyes però jo penso que la actitud d’en Bradley cambiara durant la história.

 13. Lidia diu:

  Jo penso igual que el meus companys.
  Crec que en Bradley es un nen entremaliat
  i per aixó es fica al lavabo de les nenes.

 14. Sonia diu:

  Jo estic d’acort amb tots el meus conpanys ,que en Bradley es un nen molt entremaliat
  i es fica al lavabo de les noies perque fa una posta 😀

 15. oriol diu:

  jo estic d´acort am el pau pero yo crec que es fica a proposit i crec que sera mol divertit aquesta novella de relisma psicologic

 16. oriol diu:

  jo estic d´acort am el pau pero yo crec que es fica a proposit i crec que sera mol divertit aquesta novel · la de relisma psicologic

 17. Daniel diu:

  Hola,estic d`acord amb lo que diu el pau i crec que el nen al lavabo de les nenes es el final i que el nen s`enamora de la nena i estic emocionat per per llegir el lllibre.

 18. Ana diu:

  Jo estic d’acord amb la Natalia. Pero jo penso q en Bradley
  es com una illa deserta perque te molts
  problemes i no esrelaciona i el titol te molt a
  veure amb la historia i crec q psicologa
  l’ajudara molt 😀 ;D

 19. ivan diu:

  el titol del libre em diu que es un llibre humoristic

 20. carlos diu:

  Jo crec que el titol “Hi ha un nen en el lavabo de les nenes” te molt a veure amb la historia.Trata d’un nen que es diu Bradley, es molt trapella i una mica tocat del bolet,tambe crec que es petit amb els ulls blaus i els cabellos marrons.

 21. Erika Perez Santana diu:

  Jo estic d’acord amb la’ Eva y el Carlos en Bradley es un noi tocat de l’ ala, crec que como la descripció del personaje que a fet l’Eva es prim amb els ulls blaus y el cabell ros. Espero llegir-lo.:-)

 22. David diu:

  Jo crec que es un llibre en el que un nen (en Bradley) esta sol a la seva vida. Perquè es burlan d’ell pero un dia arriba una psicologa a l’escola i la seva vida va canviar. 🙂

 23. judith diu:

  Jo pel titol crec que es una historia d’humor.
  El Bradley (el protagonista) es alt, ulls blaus, cabell marro, prim…
  Em sembla que es un nen amb problemes i que es fica en molts embolics i un d’ells es com el titol diu; “hi ha un nen al labavo de les nenes”
  crec que en Bradley es molt entremaliat però quan arriba la psicologa cannvia de caracter. 🙂

 24. Hugo diu:

  jo penso que sera una historia divertida apesar de ce tingui provlemes per relasionase amb els conpanys i que una bona sicologa pot ser la solucio

 25. Hugo diu:

  jo penso que n Bradlei es entremliat pro axo no boldir que nosigui mala prsona li tenen que donar una oprtunitat i una vona sicologa pot ser la colucio.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà