Colònies a Cala Montjoi

Els dies 20, 21 i 22 de maig hem estat gaudint de les nostres colònies a Cala Montjoi.

DSC_3411

Han estat uns dies plens d’emocions i activitats: tir amb arc, malabars, piragua, jocs de platja, mini golf, petanca, gimcana d’orientació, nusos mariners, estampació de samarretes, observació del medi natural, tirolina, rocòdrom, joc de nit, karaoke, discoteca…mare meva, ha estat un no parar!!!
Ah, i se m’oblidava…arribar i marxar de Cala Montjoi en vaixell…no té preu!!!
Digueu-me, quins són els moments que més us han agradat, en els que més heu gaudit i que mai oblidareu de les colònies?
Per a mi ha estat un luxe poder compartir aquests tres dies amb tots vosaltres. Em porto molts bons records.Colònies 6è a Cala Montjoi…tota una experiència!!!
Imma

DSC_3423

PD: Podeu veure l’àlbum de fotos en l’apartat de colònies de la web de l’escola

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

5 respostes a Colònies a Cala Montjoi

 1. Sergi diu:

  M’és difícil dir que es el que m’ha agradat més de les colònies, perquè han sigut tan plenes d’emocions que no sabria dir el que. Però el que si que se es que han sigut “The best colonies”. Perquè m’ha agradat molt com es el càmping, les activitats són chulisiiiiiiiiiiimes! El bufet lliure ni t’explico! El viatge en ” Star Ship “. I lo millor de tot es que, fusiona mar y muntanya.
  The best!

 2. Imma diu:

  M’encanta l’entusiasme que ho expliques, Sergi. Estic segura que ha estat una molt bona experiència per a tots plegats.

 3. Desiree diu:

  Per a mi aquestes colonies an estat les millors de totes sobretot per que vam fer un munt d’activitats i per que em sapigut combiure molt be entre tosts,encara que el meu grupo de bungalow es deixesim les claus dintre! Va ser una experiencia inolvidable!

 4. Lucia diu:

  A mi tambe m’han agradat molt aquestes colonies, sobre tot les activitats y els monitors, que es notaba que lis agradava la seva feina. L’unic que no hem va agradar va ser tenir que netegar JO (i la Judith) el lavabo perque a l’Hugo no li donava la gana de fer-ho….Y perdre la maleta tampoc em va agradar gaire… Per cert, encara no m’han pagat les coses que portava a dins!

 5. Erika diu:

  M´agradaria que aguesi sigut mes temps perque em van agradar molt

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà