Sortida a la casa Pedreforca

La sortida de final de curs va ser genial . Vam poder pujar en quad, vam fer tir a l’arc , muntar a cavall i tirar-nos en tirolina !! A més a més va fer un dia ideal : no plovia , però tampoc feia un sol fort, per tant va ser perfecte !!

La casa és molt gran i molt ben cuidada , amb espais per si fa mal temps o bé plou i l’entorn és preciós , amb unes bones vistes del nostre Pedraforca.

Els monitots i monitores van ser molt simpàtics i atents amb nosaltres. Ens ho vam passar molt bé !

Un altra any tornarem !!!

Jornada esportiva a l’Institut Guillem de Berguedà

El passat dimarts, 31 de maig, els nens de cinquè i sisè de l’escola van anar a l’institut Guillem de Berguedà per realitzar una trobada esportiva amb els alumnes de sisè de les escoles d’Avià i Sant Joan i amb els alumnes de primer d’ESO del Ses Serra de Noet.
La jornada va resultar un exit i els nens i nenes de l’escola s’ho van passar molt bé.
Donem les gràcies a l’Ajuntamnet per haver pagat el transport i al regidor d’esports per haver-nos acompanyat a la sortida.

Netbooks per l’escola

Gràcies a la nostra AMPA hem pogut estrenar 2 netbooks . Aquests ordinadors ens els ha regalat ” La Caixa ” gràcies a les gestions que entre tots els seus membres : en Yorgos , l’Olga , l’ Eva, , l’Ivan., la  Pressen …  ( si ens descuidem algú , esperem que ens perdoneu ) .

Aquests ordinadors es destinaran al Cicle Superior . Com podeu veure a les fotos són molt semblants als que s’utilitzen als instituts de Berga . Esperem que els alumnes més grans puguin entrenar-se una mica abans de marxar de l’escola .

Moltes gràcies a l’AMPA de part de tots !!