Suports informàtics per millorar la velocitat lectora

Spreeder
És en anglès. Heu de clicar on diu Click Here to Speed Read this Introduction . Haureu de canviar el text i fer-ne un de nou. Podeu copiar-ne qualsevol del llibre de català. Seria interessant que fos un paràgraf. Recordeu que podeu modificar el nombre de paraules per minut i el nombre de paraules que us apareixen a la finestreta.
Aquesta web és en castellà. Treballareu la percepció visual, el camp visual… Recordeu que heu de començar per un nivell que us resulti còmode (una mica més baix que el vostre) i després anar-lo augmentant gradualment.
Espero que us agradin d’allò més i us resultin útils!!!!!!
Aquest article ha estat publicat en Català. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *