El racó dels mestres

Aquí podem trobar documents, idees, recursos per a mestres. CLIQUEU LA PARAULA DESTACADA.

Si necessiteu treballar els ANIMALS,  la Mª CARME ALÓS té una web força bona per aprofundir en aquests animalons. Molt bona web per a treballar els VERTEBRATS I INVERTEBRATS.

De varis

Aquest és el bloc d’ESTER VILAR, IDEES MAGISTRALS. Està destinada sobretot a l’etapa d’educació infantil, però no us la podeu perdre, és molt bona!

De varis

Ajudes en el treball de la comprensió lectora i altres competències bàsiques. En aquesta pàgina del Dept. d’Enseny. trobareu diferents activitats que tant us poden anar bé per avaluar com per activitats del dia a dia.

De varis

En aquesta web d’en Carles Costa podreu trobar tota la informació necessària per a treballar els animals vertebrats i invertebrats amb els vostres alumnes. Disposa de fotografies i moltes imatges.

De varis

En David i la Núria Herrero (3r) ens conviden a tafanejar la pàgina web de MARISOL SOLDUGA. En aquesta web podreu trobar tota mena de recursos per a diferents àrees.

De varis

2 respostes a El racó dels mestres

  1. ara ja entenc perquè és el racó dels mestres.No entenc res de res.
    Sóc la Júlia Recuero que ara vaig a 5èb.

  2. Ja una falta a on posa: saps on hi ha la llista de blocs?On posa disfruta les matemàticas,ho han escrit amb accent tancat i acabat amb cas, i és ques.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *