El regne animal

Preparant les fitxes dels invertebrats pels nens i nenes de 3r, he trobat aquesta web d’en CARLES COSTA. Tafanegeu-la tant com vulgueu, és senzilla, aporta informació i us ajudarà força en el tema dels animals.

Aquest article ha estat publicat en Ciències socials i naturals. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a El regne animal

  1. iria martinez roig diu:

    hola Jordi. He estat mirant els videos d`invertebrats i son molt rarus. Mai habia vist com un cranc mudaba de closca i ara ho he vist per el video del bloc.He entrat al TUX OF MAX i he vist cuantes estrelles tinc.
    -O saps Jordi?
    Tinc 21 estrelles!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Avui he fet la taula del nou i aquesta es l’estrella 21.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *