Avui collita de Faves

Avui , a l’hort, hem collit faves.

Recepta: Faves a la catalana

Ingredients:

– 1 k faves
– 2 cebes tendres
– 100 g cansalada
– 150 g butifarra negra
– 5 fulles de menta
– Sal i pebre negre
– Pebre vermel
– 2 dents d’all
– Aigua
– Oli

Preparació:

Fregir dues cebes tendres grans tallades ben petites en oli, amb sal i pebre negre. Quan estiguin fregides, afegir dues dents d’all i 100 grams de cansalada tallada a daus petits, afegir una culleradeta de pebre vermell y 1 quilo de faves. Remenar. Afegir un got d’aigua i tapar. Als deu minuts, afegir 150 grams de butifarra negra tallada a daus petits. Tapar. Quan estigui a punt d’apagar el foc, afegir cinc fulles de menta tallades ben petites.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *