La crònica del nostre viatge

Un viatge inoblidable:

El dilluns 10 de maig vam arribar a GALICIA !!!. El viatge a l’avió va ser molt divertit i per alguns la seva primera vegada i experiència .
Ens va venir a buscar el ABUELO OSO ( Manuel) i ens va donar de menjar un súper bocata aigua i una poma. Desprès de menjar vam agafar un autocar i ens vam posar en marxa fins l’hotel (casa de los ejercicios espirituales).
L’hotel estava bastant bé i les habitacions també, tot i que en una habitació que hi havia algunes aranyes. Però que hi farem…., ens van tractar super bè i la gent era molt amable i simpàtica.
Després d’arribar a l’hotel i deixar les maletes, ens en vam anar amb la Maria i l’Oscar a visitar Santiago ,que per cert era molt bonic i interessant. Vam arribar a l’hotel , destrossats i molt cansats de tant i tant caminar.

El dimarts 11 de maig ens vam aixecar a les 8.00 del mati, desprès d’esmorzar ens vam dirigir amb l’autocar al MUSEU PEDAGÒGIC DE GALICIA , on vam fer un congres amb nens d’altres escoles, que també van explicar la seva manera de estudiar . Desprès de fer el congrés vam visitar el museu. Un senyor molt amable ens va explicar moltes coses interessants , era tant amable que ens va regalar dues baldufes. Desprès per la tarda vam anar a veure un Moli , un noi ens va explicar com funcionava etc…, desprès vam anar a berenar al aire lliure , va ser una tarda de primera.
Una altre vegada, vem arribar a l’hotel destrossats i cansats , encara que alguns nens i nenes encara tenien forces, per quedar-se a la seva habitació parlant, jugant( sense fer molt escàndol)

. El dimecres 12 de maig ens vam aixecar com cada mati a les 8.00 ,desprès d’esmorzar vam agafar l’autocar i vam anar a visitar 3 escoles :

Raris. Bamonde.. Casalonga.

Las tres escoles eren molt boniques .

A la tarda vam anar a veure el Botafumeiro. Et donava la sensació de que et venia ha la cara.
Recomanem a tothom que el vagi a veure ,encara que haurà de tenir molta sort , perquè no diuen el dia que el faran funcionar .No ho diuen perquè si no s’acumularia molta gent a la Església. També vam anar a veure al museu digital de Galicia , va estar superbé , hi havia moltes coses. .Desprès vam anar a comprar records i regals per la família, amics etc… . Va ser un dia de impressions pel Botafumeiro, un dia de regals i un dia d’escoles . Alguns ja començaven a tenir mamitis.

.El dijous 13 de maig ens vam aixecar a l’hora de sempre a les 8:00 del mati , a continuació desprès d’ esmorzar , vam agafar per setena o vuitena vegada l’autocar per anar a Portugal!!!.
Vam estar comprant una altra vegada records i regals per familiars, amics etc… mentre visitaven una mica Portugal. Vam anar a veure la desembocadura del riu Miño ( el riu mas important de Galicia ). Desprès vam anar a veure un Castro Celta , que son cases de pedres on vivien la gent de la prehistòria.
Vam anar a menjar un bocata aquesta vegada era un bocata normal, aigua i una poma. Desprès de menjar vam estar jugant una mica i la última excursió que vam fer , va ser a la platja, on vam veure una imitació del vaixell que va fer servir Colom per al seu descobriment d’ Amèrica . Desprès vam anar a l’hotel i ens vam arreglar perquè vam fer una festa de comiat.

El divendres 14 de maig tots ens vam aixecar del llit. Avui marxem a casa!!!, Alguns estaven més emocionats que altres però que s’hi farà . Vam fer la maleta amb molta cura de no deixar-nos res, vam anar a esmorzar. A continuació ens vam acomiadar de tots el amics que havien fet i ens vam dirigir a l’aeroport . Vam embarcar i desprès de esperar una bona estona vam entrar a l’avio que ens portava fins a Barcelona ( Catalunya ). Quan vam veure els nostres pares estaven tots molt contents i feliços . Aquet viatge és inoblidable i ha sigut una experiència de primera .

Sheila i Lídia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *