40 Primaveres hem viscut amb tu!!

Enguany l’Escola Primavera arriba als 40 anys. El divendres 17 de maig a partir de les 18:00h de la tarda celebrarem l’aniversari amb un acte festiu on participarà tota la comunitat educativa. Es podrà visitar el centre i les diferents exposicions que prepararem per a l’ocasió. També comptarem amb la presència de diferents entitats de la nostra ciutat que portaran a terme alguna representació. Per últim, a les 21:00h es farà un sopar a les instal·lacions del centre. El preu del sopar és de 10 euros per persona.

Per reservar s’ha de fer l’ingrés en el següent compte bancari ES90 0081 0009 6600 0132 0341 abans del 30 d’abril, i enviar el justificant de la transferència a l’adreça electrònica reserva40primaveres@gmail.com indicant el nom de les persones per a les que reserveu. Més tard, la setmana del 6 al 10 de maig s’hauran de recollir al centre les entrades pel sopar en horari de 9h a 16:30h. Us esperem!!!

CONCERT DE NADAL PRIMÀRIA 2018

Aquí us deixem el recull de vídeos del concert de Nadal que van fer els alumnes de primària al teatre Sagarra.

Primer i segon, cançó en català.

Primer i segon, cançó en anglès.

Tercer i quart, cançó en català i en anglès.

Cinquè A i B, cançó en català i en anglès.

Sisè A i B

Cançó conjunta de tot l’alumnat de primària de l’escola.

Castanyada 2018-19

El passat 31 d’octubre els alumnes de primària vam celebrar halloween i la castanyada a l’escola.

Al matí ens vam barrejar les diferents classes de primària i vam fer uns circuits de tallers: maquillatge, cuina, mandales de tardor, túnels de halloween, ball, informàtica… Ens ho vam passar d’allò més bé!

Per cert, volem donar les gràcies a les famílies que van venir a col·laborar amb nosaltres per fer possible una millor organització dels tallers i que tot funcionés com estava previst.

A la tarda, vam baixar a veure la castanyera que ens va repartir castanyes per menjar-les a classe.

Aquí us deixem un recull de fotos…