Sortida a l’ Ecometropolis sobre fòssils

El passat 26 d’octubre del 2018 vam anar a l’Ecometropoli on ens van explicar moltes coses sobre l’origen de la vida. També vam veure una pel·lícula en 3D, tractava de dinosaures.

A continuació vam fer un taller amb fang per crear el nostre fòssils amb petxines,fulles i dinosaures  de joguina. Ens ho vam passar molt bé! Us recomenem que aneu a l`Ecometropoli, és molt divertit!

Ainara, Max, Lucia, Maria i Nayara

Matemàtiques Manipulatives a 4rt

Hola som el Víctor, Ariadna, el Hugo, la Carlota, l’Ainhoa Cazorla i la Ainhoa Cortijo. Les mates manipulatives es fan amb les regletes.

Algunes regletes  són més difícils i d’altres més fàcils com per exemple la del 10 i la del 9 ; la regleta més gran és la del 10. Només fem mates manipulatives 1 cop a la setmana.

Les peces blanques valen 1 unitat, les vermelles valen 2 unitats ,les verdes valen 3 unitats ,les roses valen 4 unitats. Les grogues valen 5 unitats , les verdes fosques valen 6 unitats ,les negres valen 7,  les marrons valen 8 , les blaves valen 9 i les taronjes valen 10 unitats.

Víctor, Ariadna, Hugo, Carlota, Ainhoa Cazorla i Ainhoa Cortijo.

Elecció de delegats a 4rt

Hola, bon dia!  Som la clase de 4t. A principis de curs vam fer una campanya per votar qui seria el delegat­­­­ de la classe. Vam fer parelles de 2 i 1 ajudant ( els ajudants eren els que, ja havien sigut delegats anteriorment).

A continuació, els més votats van ser el Pablo i la Ainhoa Cortijo!!! Són els nostres delegats escollits democraticment.

Aquí trobareu unes fotos.

Paula, Joel, Marcos, Lucas, Isaac, Laura C. i Mireya

Exposem per als company@s de 2n!

Hola de nou! som la classe de 5èB ,

El Dijous 14 de novembre vam fer un Power Point a 2n de les memòries òptiques ja que ells en el seu Teixit d’Aula volien saber com és que hi ha jocs en un CD?

Vam fer grups de 6 persones  per explicar coses com per exemple: com es llegeix un CD, com es posa la informació al CD o DVD, on es guarda la informació del disc…

Els nens i nenes de 2n s’ho van passar molt bé. Però els va costar una mica entendre el que els explicàvem.

Nosaltres vam gaudir molt explicant’ho!!

Escrit per: Laia y Laura.

Castanyada 2018-19

El passat 31 d’octubre els alumnes de primària vam celebrar halloween i la castanyada a l’escola.

Al matí ens vam barrejar les diferents classes de primària i vam fer uns circuits de tallers: maquillatge, cuina, mandales de tardor, túnels de halloween, ball, informàtica… Ens ho vam passar d’allò més bé!

Per cert, volem donar les gràcies a les famílies que van venir a col·laborar amb nosaltres per fer possible una millor organització dels tallers i que tot funcionés com estava previst.

A la tarda, vam baixar a veure la castanyera que ens va repartir castanyes per menjar-les a classe.

Aquí us deixem un recull de fotos…