Beques menjador curs 2020-21

Sol·licitud curs 2020-2021

Per accedir al document feu clic aquí.

INFORMATIVA FAMÍLIES AJUTS DE MENJADOR CURS 2020-2021

(ERROR A L’ENLLAÇ DEL PUNT “1d“: si vas presentar la sol·licitud abans del 16/06/2020, comprova que la direcció de destí sigui a8033997@xtec.cat i no a8027511@xtec.cat. Perdó per les molèsties.)

Per accedir al document feu clic aquí.

BASES CONVOCATÒRIA AIM 2020-2021

Per accedir al document feu clic aquí.

SANT JORDI 2020 !

BONA DIADA DE SANT JORDI PER A TOTHOM !!!!

UN CURS MÉS, TOT I LA SITUACIÓ, GRÀCIES A LA VOSTRA COL·LABORACIÓ HEM FET POSSIBLE QUE PUGUEM CELEBRAR AQUEST DIA.

GRÀCIES PER LA VOSTRA FEINA I LES VOSTRES APORTACIONS. REALMENT, TORNEM A DEMOSTRAR QUE JUNTS PODEM FER EL QUE ENS PROPOSEM.LA FAMÍLIA PRIMAVERA  SOM INVENCIBLES !

US PROPOSEM QUE GAUDIU D’AQUESTS VÍDEOS, ATURANT- LOS  PER LLEGIR, OBSERVAR I DISFRUTAR DEL QUE ELS NOSTRES NENS I NENES HAN FET.

SANT JORDI CICLE PETITS (P3 P4 P5 )

https://drive.google.com/open?id=1-t8IIqVrclNmPVfCfp2h5b1CX7bpCcSR

SANT JORDI CICLE MITJANS ( 1r 2n 3r )

https://drive.google.com/open?id=1-NtLbxUoYkbzHnzddIbbwXR58JGALhiY

SANT JORDI CICLE GRANS ( 4t 5è 6è )

https://drive.google.com/open?id=10M3fDAmHSd2dgrij72lwtNfr_qXF1S5U

DIADA DEL MEDI AMBIENT 2017

El passat 6 de juny vam celebrar tot el matí la diada del MEDI AMBIENT. Aquesta celebració s’emmarca dintre de la setmana de la natura i perquè el dia 5 de juny és el dia mundial del medi ambient.En aquest vídeo veureu diferents activitats que vam fer : Els més petits van fer jocs amb material reutilitzat i la plantació d’un enciam. Els de 1r van fer un experiment per sensibilitzar-nos de la importància de no malgastar l’aigua. Els de 2n van construir un molinet de vent per resaltar que cal aconseguir l’electricitat fent ús d’energies renovables. Els de 3r i 4rt van treballar les 3R, uns van construir jocs amb material reciclat i altres van descobrir els diferents contenidors.Els de cicle superior van estar reflexionant sobre el per què del canvi climàtic i possibles accions per millorar tot plegat. Us animem a que veieu aquest video !!!

HORT : 27 DE MARÇ

El dilluns 27 de març vam estar triturant les branques del xiprer per fer compost . Per cert, heu vist quin hotel d’insectes hem fet ? Sí, sí, un hotel .És una tècnica per no matar-los, els oferim un lloc on estar i així no ataquen tant a les plantes .Hem après que tot i que són un tipus d’animals que no ens agraden gaire, tenen unes funcions molt important en la natura.

El que més ens va emocionar aquest dilluns va ser que vam poder començar a fer la COLLITA. Unes quantes faves i unes fulles de bledes ens vam poder emportar.