abans de colònies…dos regalets

Les colònies s’acosten i ja estem una mica nerviosos, oi que sí?

I parlant de nervis, imagineu quins nervis es deu passar en un concurs. Segur que ja us deu sonar la nova troballa d’OT a Anglaterra: Britains Got Talent, Susan Boyle….

Definitivament el talent no depèn de les aparences, oi? Qui ho havia de dir que aquesta senyora amb aquesta pinta anava a cantar així de bé.[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/U7ePBpHvq1A" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

I l’altre regalet ens ve de la ma de la Laia d’anglès, que m’ha enviat això i és una passada….El que es pot arribar fer amb la veu (recordeu Bobby Mcferrin?), doncs ara amb moltes veus unides…Passant per un parell de  clàssics, al country o el RAP….Que gaudiu!

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/N6EYrqIn0yI" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

This entry was posted in General on by .

About Sandra

Benvingudes i benvinguts al blog de música del Ceip Pere Calders. Sóc la Sandra, la mestra de música d'aquesta escola des de ja fa uns quants anys. Com ja sabeu els qui em coneixeu, la música és el que més m'agrada. I ensenyar-vos a cantar, a ballar , i a descobrir el món musical, també. Ara, amb les noves tecnologies us puc acompanyar més enllà de les aules. Puc estar (virtualment) al vostre ordinador i oferir-vos un pedaç més de música. Espero que tots en gaudim molt. Apa...a musicar-nos!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *