Melodia Popular

Hola a tothom,

Els alumnes de les dues classes de tercer han interpretat per separat mitjançant instruments de percussió (xilòfon, metal·lòfon, carrilló, tampors, campanes tubulars, pal de la pluja, triangle i maraques) i un de corda (la cítara) una melodia popular

S’adjunten les fotografies de ambdues classes i els videos de les interpretacions.

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/fDkLzgD8f9c" width="425" height="350" wmode="transparent" /]
[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/liu_Denu97k" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

Oi que ho fan MOLT BÉ?

El Patatuf ja és aquí!

Hola a tothom,

Els alumnes de les dues classes de quart han interpretat per separat mitjançant instruments de percussió (xilòfon, metal·lòfon, carrilló, tampors, campanes tubulars, pal de la pluja, triangle i maraques) i un de corda (la cítara) la melodia: El Patatuf.

S’adjunten les fotografies de ambdues classes i els videos de les interpretacions.

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/V1qa0jL7Ugc" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/HX1cBKsrrm0" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

Oi que ho fan MOLT BÉ?

Un ritme, molts instruments!

Hola a tothom,

Aquí podreu veure als alumnes de 5è tocant un ritme determinat mitjançant diferents instruments a la vegada (sonalls, bongos, pal de la pluja, güiro, triangle, xinxines, claus, cítara, xinxines, ous maraques, caixa,  plat,  maraques, xilòfon, carrilló, metal·lòfon…)

So i silenci

Hola a tothom,

Aquí podreu veure fotografies i vídeos dels alumnes mentre fan so i silenci per parelles mitjançant diferents instruments.

Amb les dues classes de Primer i Segon vam jugar amb diferents instruments per tal de controlar quan volem so i quan volem silenci:

Café Quijano

Café Quijano

aa

Història

El grup està compost per tres germans, Manuel, Óscar i Raúl, tots ells músics originaris de la ciutat de León, on en el centre de la mateixa regenten al costat del seu pare també músic, un pub musical anomenat “La Lola”, nom que dóna títol a una de les seves més famoses cançons. És en aquest local on la banda comença a tenir el seu primer contacte amb el públic tocant en directe.

En 1996 animats pel seu pare, graven una primera maqueta i s’organitza el que serà el seu debut davant el gran públic en el Teatre Emperador de León. Tot això portarà a la banda a captar l’atenció de la discogràfica Warner, amb qui signen el seu primer contracte discogràfic.

Publiquen quatre cd’s amb gran èxit. També presenten gal·les i col·laboren amb importants noms com Ricardo Franco, Armando Manzanero, Humberto Gatica, Kenny O Brien, David Foster, Raphael, Joaquín Savina o Celine Dion entre uns altres, a més de la seva incursions en cinema com l’aparició en la pel·lícula “Torrent 2: Missió a Marbella, l’aportació de bandes sonores com la pel·lícula de Disney Lilo i Stitch o les seves múltiples aparicions en televisió.

Alguna cosa important a destacar és la gran labor que han exercit com a ambaixadors de la seva terra, sent imatge al voltant del món de Castella i Lleó per fomentar el turisme autonòmic.

Àlbums

  • Café Quijano (1998)
  • La extraordinaria paradoja del Sonido Quijano (1999)
  • La taberna del Buda (2001)
  • ¡Qué grande es esto del amor! (2003)
  • Grandes éxitos (2008)

10 + 2

10
La tranquil·la vida a l’escola de Numerolandia, encapçalada pel professor Aristòtil, el seu ajudant Infinit i uns alumnes molt especials es veu sobtadament alterada per dues arribades imprevistes. La revoltosa Mil·lèsima, neboda del professor Aristòtil i la despòtica Zenobia, substituta temporal del professor, ja que aquest a causa d’un contratemps s’ha fracturat la cama i no pot exercir durant un període de tres mesos. Als pocs dies de la seva arribada, i amb l’ajuda de Infinit, la curiositat de Mil·lèsima els porta a descobrir el Gran Secret que guarda el professor Aristòtil en el subsòl de l’escola. La insensata ambició de Zenobia, fa que vulgui apoderar-se d’aquest Gran Secret i deslliga unes forces mil·lenàries que amenacen amb destruir tot al seu pas. Afortunadament el valor de Infinit, aconseguirà salvar la perillosa situació en què es troba l’escola. La marxa de la penedida Zenobia dóna inici a una gran festa, celebrant la tornada a la normalitat dels dies feliços.

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/4KxSSPviorw" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

Mika

Mika

Michael Ismaili Holbrook Penniman (nascut el 18 d’agost del 1983) conegut pel seu nom artístic Mika, és un cantant, compositor, pianista i teclista líban-anglès. Va néixer a Beirut, Líban, va viure els primers nou anys de la seva vida a París, França, fins que els seus pares es van mudar a Londres, Anglaterra. Té un contracte amb la discogràfica Casablanca Records i Universal Music. Parla molt bé espanyol i és perfectament francòfon.

mik2mik

La seva carrera va iniciar després de gravar el seu primer EP, Dodgy holiday EP. Va llançar el seu primer àlbum d’estudi en el 2007, Life in Cartoon Motion que sota la signatura de Island Records va vendre 5,6 milions de còpies al voltant del món, va rebre un premi dels Brit Awards i una nominació al Premi Grammy. Dos anys després va llançar un segon EP Songs for sorrow, una edició limitada que es troba esgotada. El seu últim treball The Boy Who Knew Too Much va sortir a la venda en el 2009.

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/6md5RSnVUuo" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

Yngwie Malmsteen

Yngwie J. Malmsteen, és un virtuós guitarrista i compositor suec, el nom real del qual és Lars Johan Yngve*Lannerbäck. Va néixer el 30 de juny de 1963 a Estocolm, Suècia. Va participar activament en grups com Steeler i Alcatrazz. A Malmsteen se li atribueix la major influència en la creació del subgènere conegut com a Metall neoclàssic i un dels grans exponents de la tècnica Shredding en la guitarra elèctrica durant la dècada dels Anys 1980.

Aquí uns vídeos que deixen la pell de gallina:

Solo”

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/WpDblDia5TE" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

Brau explicació i mostra:

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/eK0rvReE-4c" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

Amb l’orquesta de Japó

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/9cVIOuvDUGE" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

Música Rock

La música rock, o Rock (o Rock and roll, segons alguns) és un estil musical que evolucionà a partir del Blues. El nom rock avui en dia s’aplica a molts altres estils, en particular quan un grup de música porta una o més guitarres elèctriques, una bateria, solistes vocals i, molt freqüentment, un baix elèctric.

La música rock o només rock és un gènere musical contemporani encaminat a englobar cadascun dels diversos gèneres musicals derivats del rock and roll. Sol interpretar-se, entre altres molts instruments que ocasionalment s’addicionen, amb guitarra elèctrica, bateria i baix elèctric. Molts estils de música rock també empren instruments de teclat com l’orgue, el piano o els sintetitzadors. La música rock normalment té un fort contratemps, i sovint se centra en la guitarra, tant elèctrica com acústica.

Les 100 millors cançons de la història del Rock

Un sondeig, elaborat pel canal de música nord-americana VH1, ha presentat les 100 millors cançons de la història del rock.
“Satisfaction” dels Rolling Stones ha estat la vencedora, mentre que els Beatles, amb nou cançons, és el grup musical del que més temes es troben en aquest ránking.

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/3a7cHPy04s8" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

INFORMACIÓ

La cançó dels Rolling Stones “Satisfaction” va ser seleccionada com el millor tema mai interpretat en la història del rock, segons un sondeig realitzat a Nova York. El sondeig, que va abastar els 100 millors temes de rock, va ser realitzat pel canal musical de cable *VH1 entre 700 persones vinculades a la indústria de la música a Estats Units. Entre els músics que van votar van figurar Bono, del grup O2, Johnny Cash, Art Garfunkel, Bonnie Raitt, Lou Reed i Curtis Mayfield.

Els Beatles van estar representats en la llista pel major nombre de temes d’un mateix intèrpret o grup d’intèrprets: nou cançons. La primera d’elles, “*Hey *Jude” va quedar en novè lloc.

En la llista apareixen cinc corts dels Stones i quatre d’Elvis Presley i Led Zeppelin respectivament. Bob Dylan va estar representat amb tres, a més de la seva composició “All Along the Watchtower”, que els enquestats van preferir en la veu de Jimi Hendrix.

El tema més antic de la llista és “Rock Around the*Clock” de Bill Haley i els seus Comets, publicat en 1955, i el més recent va ser “Smells Like Teen*Spirit”, del grup Nirvana, publicat en 1991. L’únic tema netament llatí que figura en la llista és “La Bamba”, en interpretació de *Ritchie *Valens, que ocupa el número 98.

100. “Papa Was a Rolling Stone”, The Temptations.

http://cheap-cds.com/surf/play/308230ad.mp3

99. “We’ve Only Just Begun”, The Carpenters.

http://cheap-cds.com/surf/play/79027ap.mp3

98. “La Bamba”, Ritchie Valens.

http://cheap-cds.com/surf/play/65656ah.mp3

97. “No Woman No Cry”, Bob Marley & the Wailers.

http://cheap-cds.com/surf/play/237543ab.mp3

96. “Thunder Road”, Bruce Springsteen.

http://cheap-cds.com/surf/play/21068aa.mp3

95. “Jump”, Van Halen.

http://cheap-cds.com/surf/play/77315bj.mp3

94. “Gimme Some Lovin'”, Spencer Davis Group.

http://cheap-cds.com/surf/play/16930aa.mp3

93. “In the Midnight Hour”, Wilson Pickett.

http://cheap-cds.com/surf/play/12891ab.mp3

92. “When Doves Cry”, Prince & the Revolution.

http://cheap-cds.com/surf/play/76474af.mp3

91. “You Shook Me All Night Long”, AC/DC.

http://cheap-cds.com/surf/play/13591ak.mp3

90. “Whole Lotta Shakin’ Going On”, Jerry Lee Lewis.

http://cheap-cds.com/surf/play/65037aa.mp3

89. “Stand By Me”, Ben E. King.

http://cheap-cds.com/surf/play/19015aa.mp3

88. “Somebody to Love”, Jefferson Airplane.

http://cheap-cds.com/surf/play/61858ab.mp3

87. “Tangled Up in Blue”, Bob Dylan.

http://cheap-cds.com/surf/play/21036aa.mp3

86. “We Are the Champions”, Queen.

http://cheap-cds.com/surf/play/39872ab.mp3

85. “Roxanne”, Police.

http://cheap-cds.com/surf/play/148719aa.mp3

84. “More Than a Feeling”, Boston.

http://cheap-cds.com/surf/play/21102aa.mp3

83. “Start Me Up”, Rolling Stones.

http://cheap-cds.com/surf/play/280274aj.mp3

82. “Sexual Healing”, Marvin Gaye.

http://cheap-cds.com/surf/play/354983bo.mp3

81. “Gloria”, Them.

http://cheap-cds.com/surf/play/260189ac.mp3

80. “Fire and Rain”, James Taylor.

http://cheap-cds.com/surf/play/76144ac.mp3

79. “A Hard Day’s Night”, the Beatles.

http://cheap-cds.com/surf/play/16867aa.mp3

78. “Blue Suede Shoes”, Carl Perkins.

http://cheap-cds.com/surf/play/66020aa.mp3

77. “Summertime Blues”, Eddie Cochran.

http://cheap-cds.com/surf/play/18831aa.mp3

76. “California Girls”, the Beach Boys.

http://cheap-cds.com/surf/play/243817ab.mp3

75. “Sunshine of Your Love”, Cream.

http://cheap-cds.com/surf/play/309634af.mp3

74. “Good Golly, Miss Molly”, Little Richard.

http://cheap-cds.com/surf/play/302579af.mp3

73. “The Twist”, Chubby Checker.

http://cheap-cds.com/surf/play/292897aa.mp3

72. “God Only Knows”, the Beach Boys.

http://cheap-cds.com/surf/play/243819ah.mp3

71. “Heartbreak Hotel”, Elvis Presley.

http://cheap-cds.com/surf/play/62057aa.mp3

70. “Your Song”, Elton John.

http://cheap-cds.com/surf/play/167355aa.mp3

69. “Maggie May”, Rod Stewart.

http://cheap-cds.com/surf/play/143146ag.mp3

68. “All Shook Up”, Elvis Presley.

http://cheap-cds.com/surf/play/62057ag.mp3

67. “Let’s Stay Together”, Al Green.

http://cheap-cds.com/surf/play/143344af.mp3

66. “Rock & Roll”, Led Zeppelin.

http://cheap-cds.com/surf/play/13242db.mp3

65. “Jumpin’ Jack Flash”, the Rolling Stones.

http://cheap-cds.com/surf/play/10074ad.mp3

64. “London Calling”, the Clash.

http://cheap-cds.com/surf/play/21336aa.mp3

63. “Crazy”, Patsy Cline.

http://cheap-cds.com/surf/play/44342an.mp3

62. “Kashmir”, Led Zeppelin.

http://cheap-cds.com/surf/play/13707af.mp3

61. “Strawberry Fields Forever”, the Beatles.

http://cheap-cds.com/surf/play/17141ah.mp3

60. “Space Oddity”, David Bowie.

http://cheap-cds.com/surf/play/244209a{.mp3

59. “She Loves You”, the Beatles.

http://cheap-cds.com/surf/play/19560ad.mp3

58. “Piano Man”, Billy Joel.

http://cheap-cds.com/surf/play/246674aa.mp3

57. “Twist and Shout”, the Beatles.

http://cheap-cds.com/surf/play/16865an.mp3

56. “Blowin’ in the Wind”, Bob Dylan.

http://cheap-cds.com/surf/play/24719ad.mp3

55. “For What It’s Worth”, the Buffalo Springfield.

http://cheap-cds.com/surf/play/12744aa.mp3

54. “Stayin’ Alive”, the Bee Gees.

http://cheap-cds.com/surf/play/58085ae.mp3

53. “Great Balls of Fire”, Jerry Lee Lewis.

http://cheap-cds.com/surf/play/292362ae.mp3

52. “Beat It”, Michael Jackson.

http://cheap-cds.com/surf/play/127381aj.mp3

51. “Suite: Judy Blue Eyes”, Crosby, Stills and Nash.

50. “Wild Thing”, the Troggs.

http://cheap-cds.com/surf/play/308243av.mp3

49. “Brown Eyed Girl”, Van Morrison.

http://cheap-cds.com/surf/play/264302aa.mp3

48. “California Dreamin'”, the Mamas and the Papas.

http://cheap-cds.com/surf/play/44774ag.mp3

47. “Dream On”, Aerosmith.

http://cheap-cds.com/surf/play/266167ac.mp3

46. “Whole Lotta Love”, Led Zeppelin.

http://cheap-cds.com/surf/play/13326aa.mp3

45. “That’ll Be the Day”, Buddy Holly and the Crickets.

http://cheap-cds.com/surf/play/45050ao.mp3

44. “Free Bird”, Lynyrd Skynyrd.

http://cheap-cds.com/surf/play/187205am.mp3

43. “What’d I Say”, Ray Charles.

http://cheap-cds.com/surf/play/66000an.mp3

42. “Every Breath You Take”, the Police.

http://cheap-cds.com/surf/play/148719aj.mp3

41. “Smells Like Teen Spirit”, Nirvana.

http://cheap-cds.com/surf/play/37343aa.mp3

40. “Born to Be Wild”, Steppenwolf

http://cheap-cds.com/surf/play/44835bn.mp3

39. “Proud Mary”, Creedence Clearwater Revival.

http://cheap-cds.com/surf/play/35483af.mp3

38. “I Heard it Through the Grapevine”, Marvin Gaye.

http://cheap-cds.com/surf/play/299982aa.mp3

37. “Rock Around the Clock”, Bill Haley & His Comets.

http://cheap-cds.com/surf/play/271979ah.mp3

36. “My Girl”, The Temptations.

http://cheap-cds.com/surf/play/118635ae.mp3

35. “Walk This Way”, Aerosmith.

http://cheap-cds.com/surf/play/25245ad.mp3

34. “All Along the Watchtower”, Jimi Hendrix Experience.

http://cheap-cds.com/surf/play/348901ai.mp3

33. “(Sittin’ On) The Dock of the Bay”, Otis Redding.

http://cheap-cds.com/surf/play/12804aa.mp3

32. “Let It Be”, Beatles.

http://cheap-cds.com/surf/play/16876af.mp3

31. “Hound Dog”, Elvis Presley.

http://cheap-cds.com/surf/play/312371ad.mp3

30. “Bridge Over Troubled Water”, Simon & Garfunkel.

http://cheap-cds.com/surf/play/20929ai.mp3

29. “Oh, Pretty Woman”, Roy Orbison.

http://cheap-cds.com/surf/play/65719ar.mp3

28. “You Really Got Me”, Kinks.

http://cheap-cds.com/surf/play/187315bo.mp3

27. “Bohemian Rhapsody”, Queen.

http://cheap-cds.com/surf/play/39847ak.mp3

26. “Sympathy for the Devil”, the Rolling Stones.

http://cheap-cds.com/surf/play/10056bc.mp3

25. “Purple Haze”, Jimi Hendrix.

http://cheap-cds.com/surf/play/235335aa.mp3

24. “Brown Sugar”, Rolling Stones.

http://cheap-cds.com/surf/play/10056bh.mp3

23. “I Want to Hold Your Hand”, Beatles.

http://cheap-cds.com/surf/play/19560af.mp3

22. “Superstition”, Stevie Wonder.

http://cheap-cds.com/surf/play/156108bh.mp3

21. “I Got You (I Feel Good)”, James Brown.

http://cheap-cds.com/surf/play/171729ac.mp3

20. “A Day in the Life”, Beatles.

http://cheap-cds.com/surf/play/16872am.mp3

19. “American Pie”, Don McLean.

http://cheap-cds.com/surf/play/16918aa.mp3

18. “Jailhouse Rock”, Elvis Presley.

http://cheap-cds.com/surf/play/62057ai.mp3

17. “Won’t Get Fooled Again”, The Who.

http://cheap-cds.com/surf/play/348676aq.mp3

16. “Layla”, Derek And The Dominos.

http://cheap-cds.com/surf/play/187001am.mp3

15. “Johnny B. Goode”, Chuck Berry.

http://cheap-cds.com/surf/play/58468ah.mp3

14. “What’s Going On”, Marvin Gaye.

http://cheap-cds.com/surf/play/343306aa.mp3

13. “My Generation”, The Who.

http://cheap-cds.com/surf/play/45405af.mp3

12. “Yesterday”, Beatles.

http://cheap-cds.com/surf/play/19950am.mp3

11. “Louie Louie”, The Kingsmen.

10. “Imagine”, John Lennon.

http://cheap-cds.com/surf/play/19592au.mp3

9. “Hey Jude”, Beatles.

http://cheap-cds.com/surf/play/19561ag.mp3

8. “Good Vibrations”, Beach Boys.

http://cheap-cds.com/surf/play/243819bl.mp3
7. “Light My Fire”, Doors.

http://cheap-cds.com/surf/play/33657af.mp3
6. “Hotel California”, Eagles.

http://cheap-cds.com/surf/play/33197aa.mp3
5. “Born to Run”, Bruce Springsteen.

http://cheap-cds.com/surf/play/21068ae.mp3
4. “Like a Rolling Stone”, Bob Dylan.

http://cheap-cds.com/surf/play/24719aa.mp3
3. “Stairway to Heaven”, Led Zeppelin.

http://cheap-cds.com/surf/play/13329ad.mp3
2. “Respect”, Aretha Franklin.

http://cheap-cds.com/surf/play/65790aa.mp3

1. “(I Can’t Get No) Satisfaction”, Rolling Stones.

http://cheap-cds.com/surf/play/308230ad.mp3

Si els link no funciona, cerca la cançó en youtube