AUDICIÓ DE LA SETMANA: músiques de pel·lícules Western

Hi ha una música que s’ha fet molt coneguda per la gent de la vostra edat, tot i que segur que no haureu vist la pel·lícula que la va fer famosa. Si la coneixeu és gràcies a les melodies d’alguns telèfons mòbils. Parlo d’una música que pertany a la BSO (Banda Sonora Original) de la pel·lícula “El bueno, el feo y el malo” del gènere WESTERN (o com ho traduiríem aquí, pel·lícules de l’Oest).

Aquesta BSO en particular, la va fer un compositor molt estimat al món del cinema, l’ENIO MORRICONE i que n’ha fet moltes BSO de moltes altres pel·lícules.

Però us he imaginat mai com serien d’avorrides les pel·lícules sense música?? Serien un rotllo, oi?

I la música que sona? Qui la toca, com es fa?… Doncs per que ho entengueu una mica millor us en poso un vídeo on surt l’Enio Morricone dirigint l’orquestra que posa la música a la “peli”.

Per cert..us agraden les pel·lícules de “l’Oest”? Quines heu vist? Perquè us agraden? Jo, de petita, en veia i plorava molt perquè jo anava amb els indis i sempre els posaven com a dolents….Avergonit

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/pmSjbnbR_pQ" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

This entry was posted in General on by .

About Sandra

Benvingudes i benvinguts al blog de música del Ceip Pere Calders. Sóc la Sandra, la mestra de música d'aquesta escola des de ja fa uns quants anys. Com ja sabeu els qui em coneixeu, la música és el que més m'agrada. I ensenyar-vos a cantar, a ballar , i a descobrir el món musical, també. Ara, amb les noves tecnologies us puc acompanyar més enllà de les aules. Puc estar (virtualment) al vostre ordinador i oferir-vos un pedaç més de música. Espero que tots en gaudim molt. Apa...a musicar-nos!

One thought on “AUDICIÓ DE LA SETMANA: músiques de pel·lícules Western

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *