AUDICIÓ DE LA SETMANA: nadales

Ep, noies i nois!

S’acosta el Nadal i les vacancetes que bé ens mereixem tots plegats.

Últimament portem “molta marxa” amb els assajos del nostre espectacle de Nadal..Així que us en posaré un vídeo d’una nadala tradicional catalana d’aquelles tranquil·letes i que, de quant en quant, va bé escoltar-la, per relaxar-nos.

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/63NuEOwGEx8" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

Com tots sabeu, les nadales són un tipus de cançons que es canten específicament per les dates de Nadal. Les seves lletres acostumen a anar del naixement del nen Jesús o d'històries paral·leles (com els Reis Mags o reunions de pastorets,...). La influència de països anglosaxons ens ha portat també cançons relacionades amb l'arbre de Nadal, escenes de neu o sobre el Pare Noel.

En qualsevol cas, totes són boniques, ja siguin alegres o tristes, en català, anglès, francès o en l'idioma que sigui.

Si poseu atenció a les músiques que sonaran, escoltareu que algunes són d'Amèrica Llatina. Us les he posat perquè tenen un ritme i una harmonia característics i no tenim costum de conèixer les seves cançons de Nadal. A més, al nostre centre tenim companys que han vingut d'aquest continent i segur que els fa il·lusió escoltar-les...Ja veureu que són ben boniques!!

This entry was posted in General on by .

About Sandra

Benvingudes i benvinguts al blog de música del Ceip Pere Calders. Sóc la Sandra, la mestra de música d'aquesta escola des de ja fa uns quants anys. Com ja sabeu els qui em coneixeu, la música és el que més m'agrada. I ensenyar-vos a cantar, a ballar , i a descobrir el món musical, també. Ara, amb les noves tecnologies us puc acompanyar més enllà de les aules. Puc estar (virtualment) al vostre ordinador i oferir-vos un pedaç més de música. Espero que tots en gaudim molt. Apa...a musicar-nos!

12 thoughts on “AUDICIÓ DE LA SETMANA: nadales

 1. sandra

  Hola de nou, Sònia.
  Doncs començarem a assajar la cantata “Arion i el Dofí. Per molts anys Cantània”. I tenim molta feina per davant. Però és una cantata fantàstica i ens ho passarem molt bé 🙂

 2. sandra

  Sí Sònia. Però no t’amoÏnis gens perquè a classe tenim les lletres, el CD i ho treballarem a poc a poc.
  Ara no hi pensis més nela feina. Aprofita aquests dies de festa per desconnectar. Ara bé, després de Reis sí que et vull al 100% 😉

 3. mari estrada de roa

  Sandra cuan turnarem afe un bingo parque magradan molt els bingos i musica tame magradas muuuuuuuuuuuuultisim soc la Maria de terser Sandra esta pusat el correu ele troninic

 4. sergio de 4tb

  sandra es la mijor profesora de musica i que siguis asi amb la teva beu jajaja

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *