COLDPLAY…modern i clàssic!

Hola internautes! 😉

Vull compartir amb vosaltres un “petit secret”.

Hi ha una cançó que cada vegada que l’escolto per la ràdio, m’anima i em posa de bon humor. Ben bé no sé què diu, encara, perquè està en anglès i ho he de traduir. (Espero que parli d’alguna cosa alegre, perquè el ritme ho és.Indec?s )

Es tracta d’una grup que segur coneixeu millor que jo. Són els COLDPLAY i la seva cançó….(QUINA PASSADA DE CANÇÓ) “Viva la vida”.

Us en poso el vídeoclip, que no és que sigui meravellós, però és curiós veure com un grup tan actual se’n fa servir d’instruments tan clàssics com el violí, el violoncel i les timbales. Creieu que sabríeu dintingir aquests tres instruments d’entre  altres  que surten?

Bé, espero que us agradi tant com a mi, aquesta cançó….Jo ja l’estic ballant 🙂

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/dvgZkm1xWPE" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

This entry was posted in General on by .

About Sandra

Benvingudes i benvinguts al blog de música del Ceip Pere Calders. Sóc la Sandra, la mestra de música d'aquesta escola des de ja fa uns quants anys. Com ja sabeu els qui em coneixeu, la música és el que més m'agrada. I ensenyar-vos a cantar, a ballar , i a descobrir el món musical, també. Ara, amb les noves tecnologies us puc acompanyar més enllà de les aules. Puc estar (virtualment) al vostre ordinador i oferir-vos un pedaç més de música. Espero que tots en gaudim molt. Apa...a musicar-nos!

2 thoughts on “COLDPLAY…modern i clàssic!

  1. sandra

    Me n’alegro molt que aquesta música t’agradi. Realment és molt bonica. Jo sempre pujo el volum de la ràdio quan l’emeten 🙂
    I que consti que no et penso pujar la nota per dir-me que sóc la millor! hahahaha 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *