AUDICIÓ DE LA SETMANA: JOE SATRIANI

Aquesta setmana:

Joe “Satch” Satriani, un guitarrista instrumental de rock.

Satriani està considerat per molts com un dels guitarristes més tècnics del rock aconseguint dominar quasi totes les tècniques de execució del seu instrument. Pocs guitarristes poden arribar a dominar la tècnica i  profunditzar amb  èxit en els més simples estils com el blues and rock and roll.

Però també hi ha gent que el critica perquè pensen que és massa purista en la seva execució.

Joe Satriani va néixer al 1956 a New York i es va decidir a estudiar guitarra desprès d’haver sentit el concert d’un virtuós de la guitarra elèctrica : Jimi Hendrix. Us en poso un vídeoclip del propi “Satch”, de quan encara tenia cabellRialla perquè ara és completament calb 🙂

És una de les meves peces preferides… Espero que us agradi a vosaltres també.

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/F4fPv450OYM" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

This entry was posted in General on by .

About Sandra

Benvingudes i benvinguts al blog de música del Ceip Pere Calders. Sóc la Sandra, la mestra de música d'aquesta escola des de ja fa uns quants anys. Com ja sabeu els qui em coneixeu, la música és el que més m'agrada. I ensenyar-vos a cantar, a ballar , i a descobrir el món musical, també. Ara, amb les noves tecnologies us puc acompanyar més enllà de les aules. Puc estar (virtualment) al vostre ordinador i oferir-vos un pedaç més de música. Espero que tots en gaudim molt. Apa...a musicar-nos!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *