El passat dijous 16 d’octubre les classes de 1r i 2n vam anar a fer una sortida molt DOLÇA a la fàbrica de xocolata Simón Coll. A partir d’un vídeo sobre l’origen i la història del cacau es va iniciar una sessió on havíem de tenir tots els sentits alerta. Un grup de treballadors ens va mostrar el funcionament d’algunes de les màquines que hi ha a la fàbrica; més tard vam poder degustar els tres tipus de xocolata.
Després d’una paradeta per esmorzar ens vam dirigir caminant cap a les caves Blancher. Allà ens van explicar com funcionen unes caves, quin procés es segueix des de què es recull el raïm fins que l’ampolla està llesta per vendre.
Una estona de joc i el dinar van acabar d’arrodonir aquest dia.
Comptador de visites
traductor
SOM ESCOLA

Calendari d’activitats
Animeu-vos!!
-
93 772 66 48 Categories
THAT QUIZ
ACCÉS AL MOODLE
TREBALLEM EL GEOPLÀ


