JA ESTÀ AQUÍ EL CURS 2012-2013!!!

A l’Escola Margalló comencem  el Curs 2012-13 el proper dimecres dia 12 de setembre amb la mateixa empenta de sempre, però sense la normalitat de costum.

Es presenten novetats i incerteses. De les retallades i com ens afecten us podreu mantenir al dia fent un cop d’ull de quan en quan al bloc “El Margalló es Mou”.

També us trobareu que, per causes alienes a l’AMPA i a l’Escola, s’ha hagut d’agafar una nova empresa de menjador, la Fundació Catalana de l’Esplai, que esperem i desitgem tingui una bona acollida entre els usuaris d’aquest servei i a qui donem la benvinguda a la nostra comunitat educativa. S’ha de felicitar a l’AMPA de l’escola per la ràpida i eficaç resposta a aquest repte. Podeu trobar més informació sobre aquest aspecte i altres a la web de l’AMPA i al pdf que acompanya aquest article. També aprofitem l’avinentesa per agrair a Gestomi SLU els seu servei a l’escola durant aquests cursos.

Tenim algunes millores a les infrastructures del centre que podreu veure i gaudir amb nosaltres quan entreu al centre. No és tot el que necessitem, així que continuarem demanant, però és d’agrair al nostre Ajuntament, que en moments com els que s’estan vivint, ens tinguin presents i vagin realitzant actuacions d’actualització i millora a la nostra escola.

Hem d’aprendre a gaudir de les petites fites aconseguides.

MOLT BON CURS A TOTHOM!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *