FINAL DE CURS

 

 

TEIXITS DE SENEGAL

La Inés Carrillo ens ha vingut a fer un taller a l’escola amb teixits de Senegal. Ens ho hem passat molt bé decorant xancletes, fent braçalets … aquí en teniu una mostra.

LA CAIXA DE LA NATURA I ELS ÉSSERS VIUS

BOOKTUBERS

Doneu un cop d’ull a aquests booktubers. No us els perdeu!

ESCOLA LLUÍS CASTELLS. PROJECTE METODOLÒGIC ÀLBER

Quanta saviesa pedagògica, quin goig !

Això és el que hem pogut gaudir els professors, ,alumnes i famílies de l’escola, juntament amb la catedràtica Glòria Jové impulsora del nostre Projecte Metodològic Àlber, el catedràtic anglès de la universitat de Westminster i membre de la UNESCO, la filòloga catalana de la Unió Europea de Brussel·les, dues professores especialistes en art contemporani i 14 alumnes de la universitat de Lleida les quals des de l’inici del curs escolar hem estat en contacte constant per què ens unia pedagògicament el mateix context alfabetitzador la fusió d’un edifici històric i l’art contemporani.

ELS CUCS DE SEDA

Com que estem treballant els animals, l’Arnau ens ha portat cucs de seda a la classe. Ens ha explicat el cicle de vida que fan i sorgeix un llarg diàleg entre tots. Tenim ganes de seguir descobrint coses dels cucs i com que hem vist una presentació de power point per Internet, també en volem fer una, però no sabem com es fa.

Anem a la classe de cicle superior a demanar ajuda a les alumnes de 5è i ens diuen que ens ajudaran. Fem grups i comencem a investigar els cucs de seda.

Quan tots hem acabat, presentem els treballs als companys i posem en comú tota la informació que hem trobat. Hem descobert que en realitat no són cucs, són erugues perquè tenen potes i els cucs no en tenen. També ha sorgit el dubte de si tenien ulls o no hi hem vist que en tenen, però no són com els nostres. Hem descobert un munt de coses!!!

La Bruna ens ha portat papallones i capolls perquè veiem com són. Ens serveix per fer una síntesi de tot el que hem estat treballant aquests dies de les erugues de seda.

Deixem les erugues de seda a l’aula per poder observar en directe la seva evolució.

Go to Top