XX CONCURS EL GUST PER LA LECTURA: TREBALLS I ENTREGA DE PREMIS

Els alumnes de Cicle Superior, acompanyats de mestres de l’escola i dues representants de l’AMPA van assistir el passat dilluns dia 8 de juny a l’entrega de premis del XX concurs “El gust per la lectura”  organitzat pel Servei d’Immersió i Acolliment Lingüístics del Departament.

Alumnes de Cicle Superior rebent el premi

Han aconseguit el segon premi amb el treball titulat “COM SÓN ELS ESCRIPTORS?” una gravació d’una entrevista a un escriptor basada en el llibre “Lladres de Joguines” de l’escriptor Joan de Déu Prats. Prèviament, els alumnes ja havien treballat aquesta obra a les sessions d’animació a la lectura a la biblioteca i el resultat final ha estat mereixedor d’aquest premi d’entre milers de treballs presentats. MOLTES FELICITATS!

Tot seguit podeu veure el treball dels alumnes de Cicle Superior:

Moments emocionants de l’entrega de premis on es valora la qualitat dels treballs presentats amb unes paraules molt positives de tot el procés de treball dels alumnes de l’escola:

Els alumnes de Cicle Mitjà de l’escola que havien estat treballant el llibre “El carter Joliu o unes cartes especials” de l’escriptora Janet i Allan Ahlberg havien fet també un fantàstic treball el qual també es va presentar al concurs. MOLTES FELICITATS A TOTS!

Gaudiu també del resulTat final de la seva feina. Ho van fer molt i molt bé!

Aquest article ha estat publicat en activitats, alumnes, concursos, famílies, professorat, TIC. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *