FESTA DE FI DE CURS 2014-2015 AMB L’ESCULTURA I L’ART COM A PROTAGONISTES

Ahir dia 6 de juny de 2015 vam celebrar la festa de fi de curs de l’escola acompanyats de familiars i amics.
Aquest curs a l’escola hem estat portant a terme un projecte relacionat amb l’art i l’escultura titulat “AMB ULLS D’ESCULTOR, SENTIMENT ARTÍSTIC” i per aquest motiu, l’espectacle que ens van oferir els alumnes va estar relacionat també amb aquest projecte.

Els nens i nenes, amb grups heterogenis de p3 fins a 6è van preparar un seguit de coreografies sota la coordinació de les mestres de l’escola. Com bé va explicar la directora a l’inici de l’actuació, van ser ells mateixos els que van idear els diferents passos i moviments amb un treball intens i cooperatiu per part de tots ells.

Cada actuació comptava amb diversos materials i músiques que portaven immers una determinada qualitat, un “ingredient” que ens ha servit per crear una escultura i un plat artístic molt interessant. Així doncs, es van treballar qualitats tan importants com la cerimoniositat, espontaneïtat, impulsivitat, originalitat, creativitat, imagianció, singularitat, senzillesa i la desimboltura.

Una veu en off gravada pels alumnes de sisè va servir de fil conductor d’una trama artística molt interessant.

Després d’una ballada conjunta dalt de l’escenari va arribar el torn de la mostra d’extraescolars (country i judo) que aquest curs s’han portat a terme a l’escola.
El punt i final de la festa va esdevenir amb un sopar organitzat per l’AMPA amb la instal·lació d’una pantalla gegant per poder seguir de ben a prop la final de la Champions. De nou gràcies al seu esforç i dedicació van aconseguir que la nit fos encara més especial i familiar.


Des de l’escola volem agrair a tothom el suport que ens esteu donant en totes les activitats realitzades des de l’escola i, especialment, la vostra presència i companyia en aquesta festa de fi de curs. Esperem compartir amb vosaltres molts d’altres moments tan intensos i emocionants com el que vam gaudir el passat dissabte a la Sala Polivalent del poble.

Futbol i sopar al menjador de l’escola (gràcies a l’AMPA)

Tot seguit podeu gaudir del vídeo i de les fotografies de l’espectacle:

Aquest article s'ha publicat dins de activitats, alumnes, AMPA, famílies, festes, poble, Projectes i etiquetat amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *