EL PROJECTE “SCIENCE” PRÀCTICA DE REFERÈNCIA A LA WEB DE L’XTEC DEL DEPARTAMENT D’ENSENYAMENT

Des del Departament d’Ensenyament han reconegut el treball fet per l’escola dins del Projecte Science publicant el seu “site” al portal de l’Xtec (Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya) com a pràctica de referència en projectes PILE (Pla Integrat de Llengües Estrangeres).

En el bloc del projecte es publiquen totes aquelles activitats i experiències d’aula relacionades amb el projecte de treball de les ciències en anglès que s’està portant a terme a l’escola.

Clicant sobre la següent imatge podreu accedir al bloc del projecte:

Sicende Escola Lluçanès

Accés a la pàgina de l’Xtec on s’ha publicat l’enllaç de Science en anglès portat a terme en el marc d’un projecte PILE 2012-2014:

http://www.xtec.cat/web/projectes/llengues/pluri/pile/experienciesaula

Ens ho expliquen en anglès els mateixos alumnes i les mestres responsables del Projecte:

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article ha estat publicat en activitats, alumnes, anglès, Projectes, TIC. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a EL PROJECTE “SCIENCE” PRÀCTICA DE REFERÈNCIA A LA WEB DE L’XTEC DEL DEPARTAMENT D’ENSENYAMENT

  1. Gabi Tomàs diu:

    És genial que l’Escola trobi sempre camins tan macos per portar als nostres fills a la descoberta de nous continguts i noves experiències.
    Escola Lluçanès is the way!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *