CANDIDATS DE L’ESCOLA AL “THE FONIX 2014”

L’Oriol i en Lluc són els candidats de l’Escola Lluçanès al concurs d’anglès THE FONIX 2014. Dissabte dia 1 de març van participar en la fase regional a Barcelona  juntament amb 1800 alumnes de tot Catalunya. Des de l’escola els desitgem molta sort!Fonix 2015

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article ha estat publicat en activitats, alumnes, concursos. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *