PREINSCRIPCIÓ I JORNADA DE PORTES OBERTES

Ben aviat començarà el període de preinscripció (de l’11 al 21 de març) i, per aquest motiu, hem preparat juntament amb l’AMPA una Jornada de Portes Obertes (DIUMENGE 9 DE MARÇ) i hem distribuit diferents fulls d’informació.

Us animem a visitar-nos, conèixer les diferents instal·lacions, els projectes i gaudir dels tallers que tenim programats.


Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article ha estat publicat en activitats, alumnes, famílies, general, Lluçanès. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *