CAGATIÓ 2012

Els alumnes d’Educació Infantil i Cicle Inicial, aquest matí, han fet cagar el seus tions a l’escola mentre els alumnes de Cicle Mitjà i Cicle Superior feien l’amic invisible. Ha estat un moment ple de sorpreses on no hi han faltat els regals i les cantades davant dels pessebres.
Tots han picat d’allò més fort i han cantat amb moltes ganes perquè els tions, que ja porten dies alimentant (sobretot amb trossets de fruita!), caguessin un regal per cadascú i una xocolatina ben dolça.

Aquí teniu la cagada dels tions en forma d’imatges i vídeo:

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article ha estat publicat en activitats, alumnes, festes. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *