SURF AL PATI DE L’ESCOLA

El divendres 16 de novembre ens van visitar dos ex- alumnes de l’escola:  Ferran Soler i Aida Soler.
Aquesta visita tenia sorpresa!!! En Ferran va portar la seva taula de surf per poder-la ensenyar als més menuts de l’escola ja que aquest curs, que fem un treball interdisciplinar sobre els esports, els esports aqüàtics són els noms de les classes a Infantil.

D’aquesta manera, enfilant-se a sobre la taula de surf i practicant els equilibris en Ferran ha intentat apropar als alumnes més petits a aquest esport aquàtic i vam comprovar que això del surf no és gens fàcil i cal tenir molt equilibri i força.

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article ha estat publicat en general. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *