ACTIVITAT ESPORTIVA: BMX

Fa vuit o nou anys un grup de quatre joves pradencs, amb molta inquietud per practicar BMX, van construir-se mica en mica un circuit per BMX molt proper a l’escola, ara molt complert i en el qual s’hi realitzen trobades amb joves d’arreu de l’estat.
Divendres dia 16 de novembre els nens i nenes de l’escola van anar fins a aquest circuit i un d’aquests quatre joves, en Ferran Soler, ex -alumne de l’escola, ens va explicar com n’és de fascinant el món de la BMX, ens va parlar dels orígens d’aquest esport, dels diferents tipus de bici BMX, del procés de preparació i manteniment del circuit i ens va fer una demostració.
Per ell la BMX és un esport poc conegut, que requereix molta concentració, tècnica i hores de pràctica. Un esport molt creatiu ja que sempre pots anar innovant fent trucs o moviments nous que et fan sentir lliure i ple de vitalitat, a més a més de poder compartir tots aquests aprenentatges amb joves d’arreu del país.

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article ha estat publicat en general. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *