Visitant lingüístic a l’Escola Lluçanès

From Visita Rafael

Aquesta setmana hem tingut l’oportunitat de practicar la llengua anglesa amb en Rafael, tot aprenent geografia i cultura dels països del món que ha visitat durant els dos anys i mig que està viatjant per tots els continents.
Li hem fet preguntes, descobrint curiositats d’arreu del món i del seu païs, Brasil. Ens ha ensenyat els paisatges més bonics i exòtics, els animals, la selva, monuments…
Ha estat una bonica experiència compartir tres dies amb ell. També hem jugat a futbol, esport molt popular al seu país. Les seves explicacions, molt interessants, han fet que valorem l’esforç d’aprendre anglès per comunicar-nos amb persones d’altres països i cultures.

Aquest article ha estat publicat en activitats, anglès. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *