PETIT TEATRE EN ANGLÈS

grupp3

L’últim dia de curs (22 de juny) els nens i nenes de P3 (la classe dels Pastors) en Jan, l’Adrià, l’Iraida, l’Aida i en Gerard van fer dues petites representacions en llengua anglesa. Uns petits i alhora grans actors i actrius que ens van fer passar una molt bona estoneta.

Mireu-los en aquest vídeo:

PETIT TEATRE EN ANGLÈS. CLASSE DELS PASTORS from Escola Lluçanès on Vimeo.

Per veure el vídeo original “Five in the bedal bloc d’anglès de l’Escola cliqueu AQUÍ.

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article ha estat publicat en activitats, anglès. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *