PRESENTACIÓ DEL DRAC DE L’ESCOLA

Ja fa dies que un grup de mares han estat treballant per acabar el drac de l’Escola que es va iniciar el curs passat. En aquesta ocasió li han elaborat la vestimenta i, la veritat, és que ha quedat d’allò més vistós i bonic.

Totes les mares han fet un gran treball i… us en presentem el resultat a través d’un vídeo elaborat per les mateixes famílies de l’escola: la presentació oficial del drac el dia de la Festa de Primavera el pati de l’Escola (dissabte 4 de juny de 2011) acompanyat de la música dels grallers i tabals de la colla gegantera. Gaudiu-lo, val la pena!

Presentació del drac from Escola Lluçanès on Vimeo.

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article ha estat publicat en activitats, festes, general. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *