ENS VISITA UN TONEDOR

Avui dijous 26 de maig hem rebut una visita molt especial: el tonedor Josep Jufré, pare de la Cecília, ha vingut a explicar-nos el procés d’esquilar les ovelles i ens ho ha volgut ensenyar i fer viure de primera mà esquilant ni més ni menys que tres ovelles al pati de l’Escola davant l’atenta mirada dels nens i nenes d’Educació Infantil i Cicle Inicial.

Els nens i nenes de P5 (la classe dels tonedors) ja havíem vist i tocat les eines que feia servir en Josep, doncs la Cecília ens les havia portat a l’Escola i ens ho havia explicat molt bé.

Les ovelles ens les ha portat l’Abel Peraire, pare de l’Iraida.

Gràcies a tots dos per aquesta bonica i inoblidable experiència.

Us deixem amb les fotografies i el vídeo de la seva visita:


Ens visita un tonedor from Escola Lluçanès on Vimeo.

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article ha estat publicat en activitats, Visites. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a ENS VISITA UN TONEDOR

  1. Us felicitem pel gran treball fet durant el curs. Nosaltres no sabiem ni què eren els tonedors i molt menys els haviem vist a treballar. Tots hem après coses noves i podem ajudar que no es perdin les nostres arrels.
    Felicitats!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *