CONGRÉS DE CIÈNCIA A LA UVIC

El passat divendres dia 20 de maig els nens i nenes d’Educació Infantil i 3r de la nostra Escola van anar a la UNIVERSITAT DE VIC a participar a un CONGRÉS DE CIÈNCIA que portava per títol “LA CIÈNCIA FETA PELS INFANTS”. Allà es van trobar amb nens i nenes de cinc escoles més de la comarca i van compartir una experiència científica portada a terme a l’Escola.

Així doncs, els nens i nenes d’Educació Infantil van presentar un treball titulat “EL CRANC AUTÒCTON” i els alumnes de 3r “L’EROSIÓ DEL TERRENY”.

Totes i tots ho van fer molt i molt bé i, per un dia, es van convertir en autèntics presentadors davant de la resta d’Escoles i sota la mirada atenta dels mestres i dels seus companys/es. Moltes felicitats, heu fet una gran feina!

De moment, us deixem amb les fotografies d’aquesta experiència. Tant bon punt el Centre de Recursos en publiqui el vídeo us el presentarem en aquest mateix espai.MODEL DE PRESENTACIÓ DELS ALUMNES D’EDUCACIÓ INFANTIL: EL CRANC AUTÒCTON

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article ha estat publicat en activitats, sortides. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a CONGRÉS DE CIÈNCIA A LA UVIC

  1. Esther diu:

    Espectacular!! La seva primera ponència! Esperem que s’animin a seguir investigant. Felicitats a tots/es!!!

  2. Moltes felicitats petits científics!
    Amb l’emoció que tenien d’anar a la universitat i poder explicar el que havien après del cranc havia de ser èxit absolut.
    Esperem poder veure el vídeo aviat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *