PLANTADA D’ARBRES A L’HORT

El dilluns 1 de febrer de 2011 va ser el dia escollit per la Comissió de Medi per a realitzar una gran plantada d’arbres a l’hort de la nostra Escola.

Al llarg d’aquests dies, els nens i nenes han anat portant torretes per tal de poder plantar el seu propi arbre (pi roig, alzina o roure). D’aquesta manera, per grups, tots els alumnes han pogut viure de primera mà el procés de plantada d’un arbre, n’han après les seves característiques, la manera de tenir-ne cura, la importància que té pel nostre entorn…

Han viscut uns moments molt bonics i educatius on cadascun d’ells ha buscat les pedretes per posar al fons de la seva torreta, han agafat el seu arbret, li han posat la terra, n’han escrit el nom i, a partir d’ara, l’han de cuidar molt bé per tal que, quan es faci gran, el poguem transplantar a l’hort i gaudir dels seus beneficis.

Una nova tasca organitzada per la comissió per conscienciar als alumnes de la importància dels boscos i de cuidar el nostre entorn. Nosaltres hi tenim molt a fer i, si s’educa des de ben petitons, el medi ambient de ben segur que ens ho agraïrà.

Des de l’Escola hem elaborat un petit vídeo amb fotografies del moment de la plantada. La música que l’acompanya ens demostra la importància de treballar pel nostre planeta i que els petits canvis poden ser molt poderosos.

Plantada d’arbres a l’hort from Escola Lluçanès on Vimeo.

Si desitgeu veure, guardar o descarregar les fotografies de la plantada, podeu accedir a l’àlbum Picassa clicant AQUÍ.

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article ha estat publicat en activitats, Medi Ambient. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

5 respostes a PLANTADA D’ARBRES A L’HORT

 1. pol diu:

  Hola sóc el Pol de 4t i m’han agradat molt les fotos dels arbres, és un bon treball.

 2. familia llop cirera diu:

  molt bé
  fomentar la natura
  tots molt guapos

 3. Nil diu:

  El video es molt xulu peró els de 5è tambè volem sortir

  POBRES, HOME!

 4. EVA PUIG diu:

  Es impresionant tot el que ens poseu per veure desde casa i tan ben fet ( imatges, música,..)
  Moltes gràcies.

 5. Macarena diu:

  Gràcies per fer el blog,fa molta il.lusió poguer veure que fan els nostres fills a l´escola!Gràcies per una gran feina!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *