VISITA DELS FORESTALS

olibaAquest matí a l’escola han vingut a visitar-nos els Forestals, activitat prevista per la Comissió de Medi Ambient, amb l’objectiu de conscienciar els nens i nenes de l’escola envers el respecte cap a l’entorn natural.

En primer lloc hem vist una presentació on apareixien els animals propis dels boscos de Catalunya, els hem identificat, observat, escoltat i analitzat les restes (excrements, petjades…). Tot seguit hem pogut tocar diversos materials que els forestals ens han portat: banyes de cérvols i cabirols, fòssils, egagròpiles, pells de serp i restes de pinyes rosegades.

Finalment hem conegut una òliba, l’hem pogut acaronar i veure de ben a prop, aquesta ja no pot tornar a viure a la natura ja que li falta una ala, però ara ens ajuda a aprendre a tots i totes la importància de respectar animals i plantes del nostre entorn per preservar la diversitat.

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article ha estat publicat en activitats, Medi Ambient, Visites. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a VISITA DELS FORESTALS

  1. Núria diu:

    Una experiència única per a tots, que ens ha d’ajudar a cuidar i a estimar més el nostre entorn. Una activitat per repetir!!

  2. Esther diu:

    Molt bona activitat per a la canalla. Està bé que vegin com hem de cuidar l’entorn i que hi han persones que dediquen la seva vida a fer-ho, així agafen referents per al seu futur.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *