ENS VISITA UN PASTOR

hpim4780 hpim4781

El dijous 18 de novembre els alumnes d’Educació Infantil vam rebre una visita molt especial: UN AUTÈNTIC PASTOR!

Com que els nens de la classe dels pastors estàvem treballant aquest ofici, l’avi de l’Adrià de P3, en Josep, ens va venir a explicar coses molt interessants sobre la seva feina de pastor. Així doncs, els nens i nenes de P3, P4 i P5 ens vàrem reunir a l’aula de psicomotricitat per escoltar amb molta atenció tot allò que ens volia comentar responent molt bé totes les preguntes que li anàvem fent i coneixent una mica més aquest tradicional i important ofici de pastor.

imagen2

Ens va explicar a quina hora treia a pasturar les seves ovelles, el nombre d’ovelles que tenia, la diferència entre una ovella i un marrà, la importància de les esquelles, la manera de curar una ferida a les ovelles que s’han fet mal, on dormen, com diferencia unes ovelles d’unes altres, què mengen, quina és la feina del gos d’atura… i moltes coses més!

Des d’aquí li volem donar les gràcies per venir a l’escola i passar una estoneta amb nosaltres explicant totes aquestes anècdotes tan interessants.

A continuació podeu veure un petit vídeo que resumeix amb molt poqueta estona, alguns dels moments de la visita d’en Josep a la nostra escola:

Ens visita un pastor from Escola Lluçanès on Vimeo.

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article ha estat publicat en activitats, Lluçanès, poble, Visites. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *