Coneixem l’ofici de pastisser

Els nens de cicle Inicial hem visitat la pastisseria del poble. En Manel , l’Antonia i el seu fill Manel ens han explicat com es prepara la crema, la nata, la yema… i com s’el.laboren una gran quantitat de pastissos : lioneses, braços de gitano, biscuits de reina,… Hem vist quines eines utilitzen i com funcionen:el forn, la pastera, la trituradora, l’armari de fermentació, el molinet… Finalment , amb tots els ingredients que haviem vist , amb un pa de pessic i una paletina a la mà, en Manel, ens ha fet un boníssim pastís que ens hem menjat per berenar. Ha sigut molt bo, moltes gràcies!!

Aquest article ha estat publicat en activitats, general. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Coneixem l’ofici de pastisser

  1. Lluc i Cèlia diu:

    Al Lluc li ha agradat molt visitar la pastisseria i conèixer de primera mà com es fan els pastissos. La veritat és que quan va arribar a casa em va explicar que el pastisser havia fet un ànec, jo no vaig entendre ben bé com era però ara l’he pogut veure!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *