ÚLTIMES NOVETATS

  1. Podeu veure la pàgina dels nostres nens, nenes, nois i noies . En ella hi apareixen les fotografies de cada grup juntament amb el nom de la seva classe. Cal clicar sobre la paraula “Alumnes” de la barra negra superior. Esperem que us agradin!
  2. També hem creat una nova pàgina: Biblioteca (al costat d’alumnes). Des d’aquí us comencem a presentar un espai d’internet des d’on poder consultar els llibres que actualment tenim a la biblioteca. Hi anirem afegint més novetats!

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *