PREPARATS…LLESTOS…JA!

escola11
Comencem el nou curs escolar 2009-2010 amb moltes ganes i amb gran il·lusió. Tenim a les nostres mans grans projectes però l’objectiu més important, el projecte més ambiciós, és el de formar PERSONES; persones responsables amb valors i amb educació. Ens espera una gran tasca al costat de les famílies i, des de l’escola, us animem a seguir treballant conjuntament per aquest objectiu tant important.
Tota la comunitat educativa us volem donar la benvinguda a aquest nou curs escolar!

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article ha estat publicat en general. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *