LA TARDOR

Ja ha arribat la tardor i el paisatge es transforma. A l’escola estem treballant aquesta estació i, a l’aula d’informàtica, els alumnes de Cicle Mitjà hem dibuixat un bosc de tardor. A partir de diferents fotografies fixes (unes fulles, un esquirol, bolets i un cargol) havíem de fer volar la nostra imaginació i crear un divertit i original paisatge. Voleu veure el nostre treball? Tant sols heu de “clicar” sobre el dibuix (model a partir del qual hem elaborat les nostres pròpies creacions).
paisatge1

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *