CONCURS “EL GUST PER LA LECTURA”

Marduix Viatges

Els alumnes de Cicle Mitjà i Cicle Superior de la nostra escola varen participar al XIV Concurs “El gust per la lectura” convocat pel Servei d’Immersió i Ús de la Llengua a nivell de tot Catalunya. Els nens i nenes de Cicle Mitjà varen presentar un treball relacionat amb el llibre “Marduix” i els alumnes de Cicle Superior un treball sobre el llibre “El Viatge dels Quatre Minyons de Vallairosa“; tots dos llibres de l’escriptor Enric Larreula.

El veredicte del jurat es va fer públic el passat dimecres 3 de juny en un acte a Barcelona on tres grups de la nostra escola hi varen estar convidats. Els van acompanyar mestres de l’escola i una representació de l’AMPA.

Els alumnes de 4t en varen sortir guanyadors i els alumnes de Cicle Superior finalistes!

cid_53456196186572271851Reportatge Acte final El Gust per la Lectura 2009

Felicitats

Felicitem els alumnes que hi han participat presentant uns treballs molt elaborats i de gran qualitat. Esperem que aquest treball hagi potenciat la inquietud i les ganes de llegir entre els nostres petits i grans lectors!

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article ha estat publicat en activitats, general. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a CONCURS “EL GUST PER LA LECTURA”

  1. Jaumesclub diu:

    Alucino pepinos amb el meu dibuixet de “felicitats”, no sé com la gent ha començat a fer-lo servir espontàniament per felicitar-se. 😀 I me n’alegro, si senyor 😀

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *