X FESTA DE PRIMAVERA

La nostra escola, el passat 13 de juny de 2009 va celebrar el final de curs amb la seva desena Festa de Primavera que portava per títol “Ballem els colors recordant Miró”. Aquí teniu ja el video de la festa.

Festa Primavera 2009

Voleu veure un recull de fotografies de la Festa? Aquí les teniu:

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article ha estat publicat en festes, general. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *