3 de juny: JORNADA DE COLOR

PER L’ENSENYAMENT PÚBLIC, TU HI PINTES MOLT

LlaçCampanya promoguda pels principals sindicats d’educació amb la qual es pretén “vestir” les escoles públiques, el professorat i els professionals de l’educació amb un llaç de color taronja.

Amb el color taronja ens manifestem per l’escola pública com a eix vertebrador del sistema educatiu i reclamem mesures que afavoreixin la millora qualitativa de l’educació, facilitin la tasca docent i assegurin el pressupost i el professorat necessari per seguir endevant amb un ensenyament públic de qualitat.

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article ha estat publicat en general. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *