Fotografia

Hola som els alumnes de 5è de primària de l’escola la Valira, en aquest article us parlarem sobre les fotografies antigues que eren en blanc i negre.

Les fotografies antigues es feien amb una càmera diferent a les d’ara, les càmeres  d’abans eren més complicades perquè tenies que procurar que al carret no li toques la llum ni posar-ho malament perquè si no no et feia les fotos i es com si no haguessis fet res.

A l’any 1981 es van treure les càmeres digitals.

I des d’aquell moment les càmeres van evolucionar fins aquest moment que ja casi be ja no es fan servir perquè tothom fa fotografies amb el mòbil, que és més econòmic, còmode, les pots imprimir al moment, …

Encara que nosaltres fem servir el mòbil ens sembla molt curiós com as feien abans les fotos.

Josep i Bea

Aquest article ha estat publicat en . Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari