Colònies 2019 – Dia 2

Bona nit des de l’alberg Santa Maria del Mar! Avui ha estat també un dia molt intens. Ens hem despertat sobre les 8h del matí i amb cara de son hem anat a esmorzar. Després cap a la patja ens hem trobat un mar molt mogut i força vent, i per això no hem pogut fer totes les activitats aquàtiques que estaven previstes. Tot i així, ens ho hem passat pipa fent body board intentant agafar ones i no ens ha importat que l’aigua estés freda. Al sortir ens hem anat assecant fent jocs a la platja i hem anat a dinar per recuperar forces.

Per la tarda, hem anat al riuet de Coma-ruga. Allí hem seguit fent jocs i el que ens ha agradat més ha estat provar el footbike, però nosaltres li diem “paticleta”. És una mescla entre bici i patinet, que ens ha agradat molt i ha estat superdivertit!

Després d’això, cap a la dutxa per a treure’ns la sorra de sobre i a posar-nos ben guapos i guapes per a la disco d’aquesta nit. Hem ballat i cantat fins quedar-nos afònics i cap a les habitacions per a parlar, tocar les portes, parlar de les nostres coses… etc. i sobretot riure molt!

Demà farem l’activitat de bosc aventura i després de dinar ja tornarem cap a casa.

Bona nit i fins demà famílies!

CLIQUEU AQUÍ PER VEURE LES FOTOS

Aquest article ha estat publicat en Curs 2018-2019, Curs 2018-2019, Sortides. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari