Colònies 2019 – Dia 1

Hola famílies! Us informem que tot va de meravella per Coma-ruga.
Hem arribat al voltant de les 13h i hem deixat l’equipatge. Seguidament, hem conegut els monitors i ens han explicat les normes i el funcionament de l’alberg. A continuació, hem dinat i hem agafat energies per poder fer esports alternatius a la platja durant tota la tarda. Els més atrevits i atrevides fins i tot s’han mullat els peus al mar.
A la tornada hem agafat les maletes i ens hem organitzat per habitacions. Després d’una bona dutxa, hem sopat i ens hem preparat amb les llanternes per fer jocs de nit fins a les 11 de la nit. Una volta ens hem posat el pijama i rentat les dents, tots al llit per recarregar les piles per demà.
Ha sigut un dia molt intens i emocionant. Demà més i millor.
Bona nit!
Aquest article ha estat publicat en Curs 2018-2019, Curs 2018-2019, Sortides. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari