LA PREHISTÒRIA

Els alumnes de CM hem viatjat en el temps fins a la prehistòria. Hem descobert moltes coses divertides: inventaven les seves pròpies eines, caçaven, recol·lectaven aliments,…

Un dia se’ns va proposar de fer una corda “prehistòrica”, és a dir, semblant a la que feien els nostres avantpassats. Es tractava de trenar un tros de llana de fibra “bona” d’animal (també es podia fer amb fibres vegetals) per veure com, si es deixava en remull i es trenava molla, en assecar-se era més flexible que una trenada “en sec”.

Els prehistòrics les utilitzaven per diferents objectius: penjar coses, trepar, lligar un animal,… Mireu quines cordes més flexibles i fortes vam fer!


Click to play this Smilebox slideshow

 

Un altre dia en van fer un sobre la pesca: es tractava d’intentar, amb un escuradents, aixecar una ampolla de plàstic que simulava un peix. Ho vam aconseguir! Si ho voleu experimentar, comproveu-ho a casa, és molt senzill!

One thought on “LA PREHISTÒRIA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *