Sortida a Lleida

El passat divendres, dia 8 de març, vam fer una sortida cultural a Lleida.

Al matí vam estar visitant el castell dels templers de Gardeny. Allí vam anar recorrent l’exterior i l’interior amb una guia que ens va explicar molt bé tot el que anàvem veient. També ens va passar un audiovisual que explicava la història dels templers.

Després d’esmorzar vam fer el taller “Templer per un dia”. Una monitora ens va traslladar al món dels templers amb la seva explicació, també ens vam disfressar i vam poder experimentar vivències d’aquella gent, dins el castell.

Després de dinar vam anar a veure l’exposició de mòmies al Caixafòrum. Va ser molt interessant la història sobre el món dels morts dels egipcis que ens va explicar la guia i, les mòmies amb les seves radiografies, els símbols, … Llàstima que no en vam poder fer fotos!

Voleu veure com va anar…

 

Click to play this Smilebox slideshow

One thought on “Sortida a Lleida

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *