ACABEM EL TRIMESTRE AMB LECTURA!

L’últim dia del 2n trimestre vam fer el dias d’Animació Lectora al Soleràs amb tots els nens i nenes de la ZER! Només arribar ja vam esmorzar, després els més petits vam fer un taller pintant uns titelles i un teatret que ens va quedar la mar de xulo!!! Després l’autora i l’il·lustrador del conte d’infantil ens van explicar un conte i ens van fer uns dibuixos genials, i fins i tot ens van deixar acabar el conte!!! Mentrestant els més grans tenien una “entrevista” amb l’autora del seu llibre Eulàlia Canal.
A la tarda tots vam fer unes activitats i jocs relacionats amb el comerç just i el consum responsable, que és el projecte interdisciplinar d’aquest any, i també ens ho vam passar molt bé!!! Va ser una manera molt divertida de començar les vacances!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *