LA CASTANYADA 2015 JA ÉS AQUÍ!

A l’ambientació de la tardor se li suma la música de la Cançó de la Castanya, el Ball d’Entrada de Gitanes… i tot plegat anuncia que la Castanyada 2015 ja és aquí!

Els i les quintes del curs passat han tornat la torradora, els i les quintes d’enguany ja l’han tornat a demanar, l’alumnat de 4t d’ESO ha demanat permís per venir a vendre coc, l’AMPA ja té organitzada l’encesa de torradores i cuita de castanyes… i tot plegant anuncia que la Castanyada 2015 ja és aquí!

Mames de l'AMPA tallant les castanyes per demà coure-les

Mames de l’AMPA tallant les castanyes per demà coure-les

Un any més tenim previst celebrar la Festa de la Castanyada a la nostra escola, per la qual cosa tots els nens i totes les nenes hauran de portar divendres pel matí dia 30 uns 150 g de castanyes tallades.

Programa d’activitats:

Matí.

  • A 2/4 d’11 del matí els nens i nenes de 2CS superior sortiran disfressats i disfressades de monstres i castanyeres per anar a recollir les castanyes de l’Escola Bressol “Pam i Toc” I la residència “Les Escoles”. Tot seguit tornaran a l’escola per espantar i recollir les castanyes de tots i totes les seves companyes.

Tarda.

 •  Encesa de les torradores i inici de la torrada de castanyes a càrrec de l’AMPA.
   • Actuació dels Flabiols de l’escola.
   • Ball de la Castanya.
   • Ball d’entrada de Gitanes.
   • Ball modern.
   • Repartiment de castanyes a les classes i degustació per part de l’alumnat.
   • Balls de fi de festa.

Tal i com venim fent els darrers cursos, per la tarda, es permetrà l’entrada al recinte als pares i a les mares que hauran de romandre dins la zona indicada.

Per tal de recollir fons per al viatge de fi de curs, l’alumnat de 4t d’ESO de l’Institut muntarà una paradeta on es podrà comprar coc i altres pastes per a qui encara li quedi gana per berenar.

Confiem molt amb la vostra col·laboració per tal que la festa sigui tot un èxit. Gràcies!

This entry was posted in 2015-16, Castanyada on by .

About Joan-Ramon Ferrús Terré

Era mestre especialista de Matemàtiques i Ciències Naturals, després amb la reforma mestre i, per circumstàncies que no venen al cas ara sóc mestre especialista d'Educació Física. També, ara per ara i des de fa molt temps cap d'estudis del CEIP Enric Grau Fontseré de Flix. I, per acabar formo part d'aquelles fornades de l'antic PIE, després àrea TIC i, ara sembla ser TAC -això darrer no sé per què em sona a malaltia, però...-

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *